Yeke Yeke Festival

Locatie


Yeke Yeke vindt plaats op het Kennedyplein, in het hart van de wijk Vosseslag in De Haan en op wandelafstand van het strand.


Uren


Op vrijdag start het festival om 17 uur en sluit het terein om middernacht.

Op zaterdag start het festival om 14 uur en sluit het terein om 01 uur. 


Ingang


De toegang tot het festival is gratis voor alle bezoekers. 


Wees op tijd!


Het festival kent een beperkte capaciteit. Op deze manier waarborgen we de veiligheid inzake de huidige covid-19 pandemie.


WEES OP TIJD: eenmaal alle plaatsen ingenomen zijn kunt u het terein niet meer betreden. Wanneer iemand vertrekt kan een nieuwe bezoeker de vrijgekomen plaats innemen. 


Tafelen?!


Yeke Yeke Festival bestaat uit twee zones. Een zittende zone waar je kunt eten en een staande zone waar je kunt dansen. In beide zones zijn tafels voorzien als 'ankerpunt' voor je bubbel. Je krijgt een tafel aangewezen door een Yeke Yeke medewerker. Het is de bedoeling dat je aan je tafel blijft staan of zitten. Een verplaatsing is enkel toegelaten om naar een andere festival zone te gaan waaronder: het toilet, de kids zone, de uitgang...


Foto en video


Neem er veel en deel ze op je sociale media! Vergeet de hashtag #yyf21 niet! 


Dieren


Horen niet thuis in de zoo en evenmin op een festival. Yeke Yeke Festival wil er het beste van maken voor al zijn bezoekers. Laat je huisdier thuis en geniet met volle teugen! 


Toegankelijkheid


Nog nooit was een festival zo toegankelijk! Alles speelt zich af op hetzelfde niveau. Geen trappen, geen bruggen, geen rivieren, geen miserie! Maar misschien wel één moeilijkheidje: de kids zone bevindt zich op een grasveld. Het spreekt voor zich dat ons team je graag helpt indien je ergens moeilijk bij kan!COVID-19


Yeke Yeke Festival bruist van muziek en plezier! Om het feest voor iedereen veilig te houden heeft de organisatie een duidelijke corona-safe aanpak uitgewerkt. Het spreekt voor zich dat we zoveel mogelijk afstand bewaren tussen bubbels, onze handen regelmatig ontsmetten en dat we ons vooral ... goed amuseren op een veilige manier!


LET OP: alle regels zijn onderhevig aan officiële besluiten inzake Covid-19. Beslissingen van- en maatregelen opgelegd door de overheid inzake de bestrijding van de pandemie zijn ten allen tijde van toepassing, los van wat je op deze website leest.

 

Dat doen we zo:

 

➤ Aan de ingang word je onthaald door onze Yeke Yeke crew.

➤ Je wacht tot iemand je naar een plaats begeleidt.
➤ Per bubbel van max. 8 personen krijg je een tafel aangewezen.

➤ Er zijn statafels en zit-tafels.

 


Mondmasker?


Enkel bij het binnenkomen van het festival en bij verplaatsingen op het terrein.

Je verlaat je tafel enkel om naar een andere festival zone te gaan (kinderanimatie, toilet, uitgang).

 


Honger/dorst?


Drank en/of eten bestellen doe je door de QR-code op je tafel te bestellen.

Je betaalt je bestelling direct via de gsm.

De bestelling wordt aan tafel geserveerd.

 


Dansen?


Ja graag! Op vrijdag is er zelfs een Salsa workshop! Tijdens de optredens vragen we je om in de buurt van je tafel te blijven en geen intieme dans te dansen met iemand uit een andere bubbel.

 


Vaccinatie?


Dit is geen vereiste om Yeke Yeke Festival te betreden. Zolang je de hierboven beschreven regels volgt kunnen we veilig feesten. Ben je ziek of heb je symptomen van corona? Dan blijf je thuis. Yeke Yeke 2022 wordt minstens even leuk!